Eigen Thuis Classics Concert In Grimbergen Friday 1 March 20h

Werking

In de woonvoorziening van Eigen Thuis krijgen 30 personen met een zwaar motorische handicap de mogelijkheid om zo zelfstandig mogelijk hun leven uit te bouwen.Er is 24 uur op 24 individuele ADL- assistentie beschikbaar voor hulp in en rond de studio. De maaltijden worden hoofdzakelijk gemeen- schappelijk gebruikt. Zelfbeschikking en zelfbepaling, privacy en individuele verantwoordelijkheid worden zo maximaal mogelijk nagestreefd. Elke bewoner is dus vrij om te bepalen hoe hij zijn leven vorm en inhoud wil geven.

Adres

Eigen Thuis is gelegen aan de Schildpadstraat 30 in Grimbergen, in Vlaams-Brabant, vlakbij Brussel.

Wegbeschrijving: Op de grote ring rond Brussel, afrit 7 Grimbergen nemen en richting Grimbergen volgen.
Aan de 2de lichten (links zie je de stelplaats van De Lijn) rechtdoor rijden richting Beigem. Daarna de 3de straat rechts (Grote Heir- baan) nemen en na 150m opnieuw naar rechts gaan (Beukendreef). Na ongeveer 300 m zie je aan de rechterkant de inrit van de parking van VZW Eigen Thuis. Wie uit de richting Wolvertem komt slaat aan de verkeerslichten, ter hoogte van de stelplaats van de Lijn, linksaf richting Beigem. Voor wie uit de richting Vilvoorde komt wordt dat rechtsaf aan dezelfde verkeerslichten.

Steun het Toekomstfonds van vzw Eigen Thuis!

De woonvoorziening van vzw Eigen Thuis vertoont, ruim 30 jaar na de oprichting ervan, een aantal normale verouderingsverschijnselen. Strenger wordende wetgeving noodzaakt eveneens aanpas- singswerken. En sommige gebreken vergen een drastische aanpak om interventies in de toekomst tot een minimum te kunnen beperken.

vzw Eigen Thuis beschikt echter niet over voldoende middelen om dit allemaal te betalen en is dus aangewezen is op externe ondersteuning en op diverse te ontwikkelen financieringsinitiatieven.

Eigen Thuis Classics

is één van de initiatieven die georganiseerd worden voor de financiering van het Toekomstfonds. De muzikanten zetten zich gratis in om een concert van bijzonder hoogstaand niveau ten gehore te brengen. Het grote succes van de vorige jaren heeft ons er toe aangezet een derde versie op poten te zetten. We hopen u hiermee dezelfde kwaliteit van de vorige jaren te kunnen aanbieden. Uw (vrijwillige) bijdragen gaan integraal naar Eigen Thuis. Giften kleiner dan 40 euro kunnen ter plaatse of per overschrijving. Vanaf 40 euro, indien fiscaal attest gewenst, enkel per overschrijving op rekening BE71 4387 1709 7169 met vermelding Eigen Thuis Classics.

Les commentaires sont fermés.

%d blogueurs aiment cette page :